ملف:Оперативна інформація станом на 18.00 26.03.2022 щодо російського вторгнення 03.jpg

الملف الأصلي(2٬048 × 1٬149 بكسل حجم الملف: 695 كيلوبايت، نوع MIME: image/jpeg)

ملخص

الوصف
Українська: Триває тридцять перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Російські окупанти продовжують ведення війни проти України.

Приховуючи реальні втрати особового складу та техніки, військове керівництво окупаційних військ намагається переконати власне населення у плановому досягненні всіх цілей, поставлених збройним силам російської федерації.

У зв’язку з нагальною необхідністю поповнення втрат окупанти проводять заходи прихованої мобілізації та зняття техніки з довготривалого зберігання. Так, з метою доукомплектування окремих підрозділів 4-ї танкової дивізії зі складу 1-ї танкової армії, з тривалого зберігання було знято танки Т-72. За наявною інформацією, техніка перебуває у вкрай незадовільному технічному стані та розукомплектована.

Російські загарбники продовжують активно використовувати транспортну мережу республіки білорусь. Відзначається зростання кількості повітряних перевезень військових вантажів з території російської федерації. Здебільшого, для перекидання ракет різних типів та боєприпасів, ворог використовує транспортні літаки Ан-124. Такий спосіб доставки обумовлений блокуванням залізничних шляхів на окремих напрямках.

Населення республіки білорусь не підтримує залучення власних збройних сил до війни, розв’язаної російською федерацією проти України. Водночас надання воєнної підтримки російській агресії та питання направлення білоруських підрозділів до України лобіює група високопосадовців та генералів зі складу Ради безпеки республіки білорусь.

У населених пунктах Херсонської області фіксується посилення терору місцевого населення з боку окупантів. Здійснюють обшуки в будинках з метою виявлення учасників АТО/ООС, військовослужбовців, волонтерів та членів їхніх сімей. Мають місце численні факти викрадення жінок та катування місцевих жителів.

В окремих населених пунктах Чернігівської області окупанти здійснюють примусове розповсюдження так званої «гуманітарної допомоги» серед місцевого населення з метою створення пропагандистських репортажів російськими ЗМІ.

На тимчасово зайнятих територіях противник продовжує нарощувати систему блокпостів з метою перешкоджання переміщення місцевого населення.

Диверсійно-розвідувальні групи противника, що знаходяться на території Київської області не полишають спроб проникнення до столиці. Диверсанти переодягаються у цивільний одяг та використовують викрадені у цивільного населення автомобілі.

Ворог продовжує зазнавати втрат на всіх напрямках. Сили оборони методично нищать російських загарбників.
التاريخ 26 Березня 2022, 20:48
المصدر https://armyinform.com.ua/2022/03/26/operatyvna-informacziya-stanom-na-18-00-26-03-2022-shhodo-rosijskogo-vtorgnennya/
المؤلف armyinform.com.ua
إصدارات أخرى

ترخيص

w:ar:مشاع إبداعي
نسب العمل إلى مُؤَلِّفه
هذا الملف مرخص تحت ترخيص المشاع الإبداعي الدولية المُلزِمة بنسب العمل إلى مُؤلِّفه 4.0.
يحقُّ لك:
  • مشاركة العمل – نسخ العمل وتوزيعه وبثُّه
  • إعادة إنتاج العمل – تعديل العمل
حسب الشروط التالية:
  • نسب العمل إلى مُؤَلِّفه – يلزم نسب العمل إلى مُؤَلِّفه بشكل مناسب وتوفير رابط للرخصة وتحديد ما إذا أجريت تغييرات. بالإمكان القيام بذلك بأية طريقة معقولة، ولكن ليس بأية طريقة تشير إلى أن المرخِّص يوافقك على الاستعمال.

الشروحات

أضف شرحاً من سطر واحد لما يُمثِّله هذا الملف

العناصر المصورة في هذا الملف

يُصوِّر

تاريخ الملف

اضغط على زمن/تاريخ لرؤية الملف كما بدا في هذا الزمن.

زمن/تاريخصورة مصغرةالأبعادمستخدمتعليق
حالي19:34، 26 مارس 2022تصغير للنسخة بتاريخ 19:34، 26 مارس 20222٬048 × 1٬149 (695 كيلوبايت)PBKIHXsize
19:32، 26 مارس 2022تصغير للنسخة بتاريخ 19:32، 26 مارس 20221٬200 × 673 (146 كيلوبايت)PBKIHXUploaded a work by armyinform.com.ua from https://armyinform.com.ua/2022/03/26/operatyvna-informacziya-stanom-na-18-00-26-03-2022-shhodo-rosijskogo-vtorgnennya/ with UploadWizard

الصفحة التالية تستخدم هذا الملف:

الاستخدام العالمي للملف

الويكيات الأخرى التالية تستخدم هذا الملف: