ملف:Багатонаціональне українсько-американське командно-штабного навчання «Rapid Trident – 2018» (29528520317).jpg

الملف الأصلي(960 × 960 بكسل حجم الملف: 129 كيلوبايت، نوع MIME: image/jpeg)

ملخص

الوصف

3 вересня, на базі Міжнародного центра миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулось відкриття багатонаціонального українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ «Rapid Trident – 2018». У церемонії взяли участь особовий склад та командири контингентів всіх країн-учасниць навчання, співкерівники навчання від України – генерал-майор Едуард Москальов від Сполучених Штатів Америки – полковник Тім Клівленд, представники державних органів країн-співкерівників та учасників навчання. —Ці навчання є унікальною можливістю для всіх командирів перевірити боєздатність своїх підрозділів, відпрацювати тактику дій спільно на одній території, — сказав співкерівник навчань з американського боку полковник Тім Клівленд. Також він додав, що це дуже велика можливість для країн союзників та партнерів попрацювати з українською стороною, передавати досвід і вчитися самим. Цьогорічний «Репід Трайдент - 2018» є наймасштабнішим спільним сухопутним навчанням підрозділів Збройних Сил України, інших військових формувань України (Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та Управління Державної охорони) та військових підрозділів іноземних держав. У ньому беруть участь військові підрозділи 10 країн-членів НАТО та 4 країн – партнерів НАТО, всього – 14 країн, а саме – Україна, США, Азербайджан, Болгарія, Велика Британія, Грузія, Данія, Канада, Литва, Молдова, Німеччина, Румунія, Польща, Туреччина. Також у цьогорічному «Репід Трайдент-2018» беруть участь військовослужбовці багатонаціональної Литовсько-Польсько-Української бригади імені великого гетьмана Костянтина Острозького. До навчання залучено понад 350 одиниць техніки 2200 тис. військовослужбовців, які тренуються на Яворівському військовому полігоні. Навчання триватимуть 2 тижні (до 15 вересня включно) та складатимуться з двох фаз - командно-штабної та польової. За цей час українські військові та їх колеги з країн – партнерів відпрацюють низку завдань як бойового, так і логістичного та гуманітарного характеру.

Важливою особливістю навчання є те, що з українського боку переважну частину учасників складають військовослужбовці однієї із механізованих бригад Сухопутних військ Збройних Сил України, які мають безпосередній і зовсім нещодавній  досвід бойових дій у найгарячіших місцях району проведення Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей. 

Проведення «Репід Трайдент – 2018» стане ще одним важливим кроком з посилення спроможності Збройних Сил України та інших військових формувань до вирішення завдань із захисту держави та збереження її територіальної цілісності. Цьому сприятиме подальше поглиблення тактичної та оперативно-тактичної сумісності української армії зі збройними силами країн-партнерів, що є необхідною передумовою ефективності спільних дій як у випадку відбиття збройної агресії, так і під час операцій миротворчого та стабілізаційного характеру в складі коаліційних сил. — США беруть участь у цих навчаннях через те, що ми підтримуємо суверенітет і територіальну цілісність України. Ми міцніші коли ми діємо разом – це істинна, як для військових так і всього громадянського суспільства , — зазначила Посол США в Україні Марі Йованович.

Об’єднаний прес-центр Rapid Trident – 2018
التاريخ
المصدر Багатонаціональне українсько-американське командно-штабного навчання «Rapid Trident – 2018»
المؤلف Ministry of Defense of Ukraine

ترخيص

w:ar:مشاع إبداعي
نسب العمل إلى مُؤَلِّفه الإلزام بترخيص المُشتقات بالمثل
يحقُّ لك:
  • مشاركة العمل – نسخ العمل وتوزيعه وبثُّه
  • إعادة إنتاج العمل – تعديل العمل
حسب الشروط التالية:
  • نسب العمل إلى مُؤَلِّفه – يلزم نسب العمل إلى مُؤَلِّفه بشكل مناسب وتوفير رابط للرخصة وتحديد ما إذا أجريت تغييرات. بالإمكان القيام بذلك بأية طريقة معقولة، ولكن ليس بأية طريقة تشير إلى أن المرخِّص يوافقك على الاستعمال.
  • الإلزام بترخيص المُشتقات بالمثل – إذا أعدت إنتاج المواد أو غيرت فيها، فيلزم أن تنشر مساهماتك المُشتقَّة عن الأصل تحت ترخيص الأصل نفسه أو تحت ترخيص مُتوافِقٍ معه.
نَشَر Ministry of Defense of Ukraine هذه الصُّورة على موقع فلِيكر بتاريخ https://flickr.com/photos/140624011@N02/29528520317 (أَرشيف). ورَاجَعها FlickreviewR 2 في ٣٠ ديسمبر ٢٠١٨، وتأكَّدَ أَنَّها مُرخَّصة برخصة cc-by-sa-2.0.

٣٠ ديسمبر ٢٠١٨

الشروحات

أضف شرحاً من سطر واحد لما يُمثِّله هذا الملف

العناصر المصورة في هذا الملف

يُصوِّر

٤ سبتمبر 2018

تاريخ الملف

اضغط على زمن/تاريخ لرؤية الملف كما بدا في هذا الزمن.

زمن/تاريخصورة مصغرةالأبعادمستخدمتعليق
حالي19:16، 30 ديسمبر 2018تصغير للنسخة بتاريخ 19:16، 30 ديسمبر 2018960 × 960 (129 كيلوبايت)TmTransferred from Flickr via #flickr2commons

الصفحة التالية تستخدم هذا الملف:

الاستخدام العالمي للملف

الويكيات الأخرى التالية تستخدم هذا الملف:

بيانات وصفية